Защо от Protein.bg?

Доставка до 24 часа

7 Дни срок за връщане

Качествен продукт

Отстъпки за количесвта

text block

21st Century Vitamin B 6

Прегледан: 1370
21st Century Vitamin B6 Наличен

20.00 лв.
* Брой Таблетки:

Бр: ПОРЪЧАЙ

Гаранция за качество от вносителя

Този продукт ви се предоставя директно от вносителя.

21st Century Vitamin B 6

ЗаVitamin B 6 е необходим за биосинтеза на голям брой невротрансмитери да се чувствате пълноценни и във форма, несъмнено едно от най-важните неща е подбирането на правилната храна. Балансираната диета трябва да включва всички нужни вещества на вашето тяло, за да може то да функционира пълноценно. Освен внимателното подбиране на протеините, въглехидратите и мазнините, които приемате, трябва да си осигурите и пълноценен прием на всички необходими витамини. Витамините представляват малки молекули, които са есенциални за човека (т.е. не се произвеждат в организма) и осъществяват ефекта си в много малки количества. Техният недостиг води до влошаване на състоянието и здравословни проблеми (понякога и по-тежки). Хората със строго ограничени диети или с определени заболявания може да страдат от липсата или ниските количества на даден витамин. В такива случаи се налага приемът на витамини като хранителна добавка. Една такава добавка представлява Vitamin B 6 на марката 21st Century.

Vitamin B 6 е произведен под формата на таблетки, които се приемат лесно и са много по-лесни за дозиране от продуктите на прах или течните форми. Витамин В6 (пиридоксин) спада към групата Витамини В и активната му форма се нарича пиридоксалфосфат (PLP). PLP служи като коензим в голям брой ензимни реакции в организма, които са свързани с метаболизма на глюкозата, аминокиселините и липидите. Освен това пиридоксинът участва и в други процеси като биосинтеза на някои невротрансмитери, синтеза на хистамин, в образуването и функцията на хемоглобина, както и в експресията на някои гени (производството на протеини или РНК).

Витамин В6 има ключова роля в производството на невротрансмитерите серотонин, допамин, епинефрин, норепинефрин и гама-аминобутирова киселина - всички с голямо значение за предаването на химически сигнали между нервните клетки. Що се отнася до метаболизма на аминокиселините, PLP служи като кофактор за специфични ензими (трансаминази), които разграждат аминокиселините. Нормалната активност на тези ензими е жизненоважна за добрата чернодробна функция. Витамин В6 е се използва и в образуването на друг витамин - ниацин от триптофан и намалените нива на В6 могат да попречат на този процес.

Пиридоксалфосфатът е необходим също и за метаболизма на глюкозата. Той се използва като коензим в процесите на разграждане на гликогена. Освен това витамин В6 е есенцален компонент за биосинтеза на определени липиди с важно значение за организма. При образуването на хемоглобина, PLP също играе ролята на коензим и спомага за свързването на кислород в хемоглобина. 

Vitamin B 6 е продукт с отлично качество, който не съдържа добавена захар, консерванти или изкуствени оцветители и аромати. 

Защо да изберем 21st Century Vitamin B6?Vitamin B 6 е продукт с топ качество и отлична цена в Protein.bg

  • Гаранция за отлично качество на прoдукта
  • Участва в биосинтеза на важни невротрансмитери
  • Спомага за разграждане на гликогена
  • Кофактор при метаболизма на аминокиселини
  • Ключов за синтеза на ниацин (витамин В3)
  • Важен компонент в синтеза на хемоглобин
  • Лесно и точно дозиране
  • Удобни за прием таблетки
  • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява Vitamin B6 на 21st Century?

Vitamin B 6 е продукт, произведен под формата на таблетки от компанията 21st Century, които съдържат витамин В6 - пиридоксин (PLP). PLP е есенциално съединение за човешкият организъм, което участва в голямо разнообразие от реакции. Витамин В6 участва в биосинтеза на важни невротрансмитери, хистамин, хемоглобин, в метаболизма на глюкозата, някои мастни киселини и аминокиселини. В състава на Vitamin B 6 не са добавяни захари, консерванти и изкуствени оцветители, което гарантира високото му качество. Vitamin B 6 съдържа 100 mg витамин В6 във всяка доза от една таблетка. Всяка опаковка Vitamin B 6 съдържа 110 таблетки.

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Vitamin B 6 - витамин В6 на марката 21st Century

За кого е най-подходящ Vitamin B6 (витамин В6) на 21st Century?

Vitamin B 6 е подходящ за прием в случаите, когато имате недостиг на този витамин. Това може да се случи поради дадено заболяване или в следствие от строг хранителен режим, при който не получавате достатъчно витамин В6 с приетата храна. Vitamin B 6 е продукт с отлично качество, който ще ви помогне да възстановите намалените нива на пиридоксал фосфат и да възвърнете оптималната си форма.

Употреба и дозировка на 21st Century Vitamin B6:

Приемайте по една таблетка (една доза) Vitamin B 6 дневно с храна за постигане на максимален резултат.

Съдържание в една доза (1 таблетка)

СъставСтойност
Витамин В6 (пиридоксин хидрохлорид)100mg
Калций   160 mg

Други съставки в Vitamin B 6 : Целулоза, Кроскармелоза натрий, Силициев диоксид, Стеаринова киселина, Магнезиев стеарат

Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: