Защо от Protein.bg?

Доставка до 24 часа

7 Дни срок за връщане

Качествен продукт

Отстъпки за количесвта

text block

21st Century Vitamin B Complex with Vitamin C

Прегледан: 1317
21st Century Vitamin B Complex with Vitamin C Наличен

28.00 лв.
* Брой Таблетки:

Бр: ПОРЪЧАЙ

Гаранция за качество от вносителя

Този продукт ви се предоставя директно от вносителя.

21st Century Vitamin B Complex with Vitamin C

Витамините Vitamin B Complex with Vitamin C подсилват метаболизма и цялостната форма на организмапредставляват нискомолекулни вещества, които осъществяват своят ефект в малки дози и са есенциални за човешкият организъм. Техните функции са изключително разнообразни, като се свързват с поддържане на нормална работа на тялото. Липсата на някои от витамините може да наруши нормалното функциониране на организма и да доведе в някои случаи до сериозни последствия за здравето. Като цяло всеки витамин се съдържа в определен вид храна, която приемаме, но при строга диета или в резултат на дадено заболяване може да се появи дефицит на някои от витамините. За да се избегне това са разработени и се произвеждат хранителни добавки, които съдържат един витамин или комплекс от витамини, които да ви помогнат да възстановите намалените нива от даден витамин или да поддържане нормални такива. 

Vitamin B Complex with Vitamin C е продукт, който съдържа няколко витамина от група В и витамин С. Произведен е от компанията 21st Century под формата на лесноусвоими таблетки, които се дозират доста по-точно от продуктите на прах или течните форми. Vitamin B Complex with Vitamin C съдържа тиамин (витамин В1), рибофлавин (В2), ниацин (В3), пантотенова киселина (В5), пиридоксин (В6), витамин С и калций.

Витамин В1 - тиамин отговаря за различни процеси в тялото. Най-добре изучената форма на витамин В1 е тиамин-пирофосфатът, който се използва като коензим в реакции на разграждане на захарите и аминокиселините. Освен това, според някои данни, тиаминът влия положително върху сърдечно-съдовата и нервната система. 

Витамин В2 - рибофлавин има ключова роля в някои жизненоважни биохимични процеси, действайки като кофактор. Рибофлавинът освен това е основен компонент в кофакторите ФАД и ФМН, които участват в окислително-редукционни реакции. Те се включват в окислението на аминокиселините с разклонени вериги, както и на някои мастни киселини, като участват и в активирането на други витамини

Витамин В3 - ниацин е друг витамин от В-групата, който е свързан с метаболитните процеси. Ниацинът, в комбинация с никотинамид участва в изграждането на НАД и НАДФ - кофактори за голям брой специфични ензими, наречени дехидрогенази. НАД участва в процеси на разграждане на голям брой съединения, сред които въглехидрати, протеини и алкохоли, докато НАДФ участва в процеси на синтез.

Пантотеновата киселина или витамин В5 се използва в организма за биосинтеза на коензим А, който е важен компонент в енергийният метаболизъм и участва в производството на важни мастни киселини, холестерол и ацетилхолин. 

Витамин В6 - пиридоксин, чиято биологично активна форма се нарича пиридоксал фосфат (PLP) е важен компонент в синтезирането на важни невротрансмитери като серотонин, епинефрин, допамин, норепинефрин, гама-аминобутирова киселина, както и в производството на хистамин. PLP служи като кофактор за някои ензими и също така участва в образуването на хемоглобина.

Витамин С е известен със своят антиоксидантен ефект. Той участва в неутрализирането на реактивните кислородни форми, които причиняват увреждания на клетките и тъкани и могат да нанесат необратими вреди върху нуклеиновите киселини. Витамин С е необходим за голям брой реакции, зависими от него и ниските му нива могат да доведат до определени увреждания.

Vitamin B Complex with Vitamin C ви доставя необходимото количество витамини, с което можете да поддържате оптималните им нива или да възстановите дефицитът на някой от тях. Vitamin B Complex with Vitamin C не съдържа добавени захари, консерванти или изкуствени овкусители, което го прави продукт с високо качество.

Защо да изберем 21st Century Vitamin B Complex with Vitamin C?Vitamin B Complex with Vitamin C е продукт с отлично качество и топ цена в Protein.bg

  • Отлично качество гарантирано от производителя
  • Подобрява общото състояние на организма
  • Поддържа оптимални нива на витамините
  • С добавен витамин С
  • Съдържа допълнителен калций
  • Лесни и удобни за прием таблетки
  • Protein.bg ви дава достъпна цена и бърза доставка

Какво представлява 21st Century Vitamin B Complex with Vitamin C?

Vitamin B Complex with Vitamin C представлява комплекс от витамини, съдържащ витамините В1, В2, В3, В5, В6 и витамин С, които спомагат за подобряване на метаболизма и поддържане на оптималните нива на витамини, както и нормалните функции на тялото. Vitamin B Complex with Vitamin C е произведен под формата на капсули от компанията 21st Century, като не съдържа добавена захар, консерванти или изкуствени овкусители. Vitamin B Complex with Vitamin C съдържа 390mg витамини във всяка доза от една таблетка

Освен всички изброени предимства Protein.bg ви дава супер цена за Vitamin B Complex with Vitamin C - мултивитамини на марката 21st Century

За кого е най-подходящ Vitamin B Complex with Vitamin C на 21st Century?

Vitamin B Complex with Vitamin C е подходящ за всеки, който желае да поддържа оптимални нива на присъстващите в продукта витамини, както и за хора, които по една или друга причина (диета, заболяване и т.н.) страдат от недостиг на някой от витамините. Vitamin B Complex with Vitamin C не съдържа изкуствени овкусители, консерванти или добавена захар - съставки, които намаляват качеството на продукта.

Употреба и дозировка на 21st Century Vitamin B Complex with Vitamin C:

Приемайте по една доза (една таблетка) Vitamin B Complex with Vitamin C дневно с някое от основните хранения или по предписание на лекар. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. 

Съдържание в една доза (1 таблетка)

Състав:Стойност:
Витамин С300 mg
Тиамин15 mg
Рибофлавин10,2 mg
Ниацин50 mg
Витамин В65 mg
Пантотенова киселина10 mg
Калций150 mg

Други съставки в 21st Century Vitamin B Complex with Vitamin C: Дикалциев фосфат, Целулоза, Кроскармелоза натрий, Стеаринова киселина, Силициев диоксид, Декстрин, Магнезиев стеарат, Титаниев диоксид, Рибофлавин, PEG, Декстроза, Лецитин. Съдържа също така соя

Няма мнения за този продукт.

Оценете

Вашето име:


Вашето мнение:Важно: HTML is not translated!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете кода от картинката: