Menu
Your Cart

Everbuild Liquid L-Carnitine + Chromium 1500 мг

Everbuild Liquid L-Carnitine + Chromium 1500 мг
Everbuild Liquid L-Carnitine + Chromium 1500 мг
Everbuild Liquid L-Carnitine + Chromium 1500 мг
Hot
Everbuild Liquid L-Carnitine + Chromium 1500 мг
Everbuild Liquid L-Carnitine + Chromium 1500 мг
Everbuild Liquid L-Carnitine + Chromium 1500 мг
Everbuild Liquid L-Carnitine + Chromium 1500 мг
 • Наличност: Да
 • Модел: Liquid L-Carnitine + Chromium
Видян от: 5120
25.00 лв.
Без данък: 25.00 лв.

Възможни варианти

Everbuild Liquid L-Carnitine + Chromium е фет бърнър за изгаряне на мазнините.Фет бърнърите са специална категория хранителни добавки. Тяхната роля е да ускоряват редуцирането на мазнините, с което се постига така желания релеф на тялото. Liquid L-Carnitine + Chromium на Everbuild осигурява течен L-карнитин, с който се повишава силата и издръжливостта, намаляват се нивата на холестерол и се подобрява концентрацията.

Защо да изберем фет бърнъра Liquid L-Carnitine + Chromium?

 • Формула с високоефективни съставки;​
 • Ускорява редуцирането на мазнините в тялото;
 • Бързо абсорбиране от организма;
 • Повишава енергийните нива;
 • Подобрява работата на сърдечно-съдовата система;
 • Понижава холестерола и намалява риска от атеросклероза;
 • Участва в регулирането нивата на кръвната захар и инсулина;
 • Ускорява обмяната на веществата;
 • Удобна форма и вкус на портокал;
 • PROTEIN.BG ви дава най-добра цена и бърза доставка.

Какво представлява Liquid L-Carnitine + Chromium на Everbuild?

Хранителната добавка на Everbuild Liquid L-Carnitine + Chromium подпомага изграждането на релефно тяло като редуцира мазнините. В тази формула са включени течен L-карнитин, хром и витамини от група B.

Изгаряне на мазнините и ускоряване на възстановяването са основните ползи от Liquid L-Carnitine + Chromium.L-карнитинът, или по-известен само като карнитин, е субстанция, която се синтезира в черния дроб и бъбреците. За това производство са нужни определени условия – наличието на аминокиселините метионин, лизин, витамини от група В (по-точно 3, 6, 9 и 12), както и желязо. Съдържа се и в червеното месо. Карнитинът прави мазнините предпочитан източник на енергия. Той улеснява преминаването на мастните киселини през клетъчната мембрана и ги транспортира до митохондриите. Карнитинът има и друга роля в този процес – извежда отпадните метаболитни вещества от организма.

Като резултат от усиленото горене на мазнини се повишава силата и издръжливостта, ускорява се възстановяването след натоварване и най-важното – намалява се процента на мазнини в тялото, включително и подкожните.

Освен да ускорява изгарянето на мазнините, карнитинът отлага настъпването на мускулна умора като противодейства на млечната киселина.
Подобрява оросяването и предпазва мускулите от катаболни процеси.

Тук трябва да отбележим един много важен момент, който често се пропуска: за да работи ефективно L-карнитинът, той се нуждае от кислород. Това означава, че редом с неговия прием, трябва да се включи и аеробно натоварване към тренировъчния план.

Хромът е жизненоважен микроелемент за организма. В спортната суплеменция заема мястото на вещество, стимулиращо анаболния ефект на инсулина. От друга страна хромът намалява нивата на „лош“ холестерол и намалява риска от атеросклероза. Също така забавя стареенето, но най-вече подпомага отслабването.

Витамините от група B, съдържащи се в продукта подобряват метаболизма, участват в образуването на червени кръвни телца и подпомагат дейността на нервната система.

 

Формулата на Liquid L-Carnitine + Chromium (течен Л-карнитин + хром) е насочена към контрол върху теглото, намаляване на мазнините и повишаване на енергийните нива. Благодарение на добавката на Everbuild ще имате сили за една по-интензивна тренировка и ще се възстановявате много по-бързо след нея. Намаленият процент подкожни мазнини е от ключово значение за изпъкването на мускулния релеф.

Употреба и дозировка на Everbuild Liquid L-Carnitine + Chromium (за изгаряне на мазнини):

Препоръчваме прием не по-дълъг от 12 седмици при еднократна доза дневно, а при прием на две дози – не повече от 8 седмици. Причината е, че организмът привиква към Л-карнитина и той не е толкова резултатен, както в началото.

След като направите почивка от поне 2-4 седмици, може да повторите курса отново.

Най-доброто време за прием на карнитин е 3-4 часа преди тренировка. Това е така, защото именно тогава достига пиковите си стойности и е с по-голяма ефективност.

Една-две дози (15-30 мл.) се приемат преди тренировка. Ако тренирате двуразово приемайте по една доза 3-4 часа преди всяка тренировка.

Хранителна стойност за една доза (15 мл.):

СЪСТАВСТОЙНОСТ ЗА 1 ДОЗА%ПДД
Калории3<1%
L-карнитин1500 мг**
Хром200 мкг167%
Витамин В38 мг50%
Витамин В52.5 мг50%
Витамин В60.7 мг50%
Витамин В121.2 мкг50%

* Процентът е базиран върху диета от 2000 калории. Вашата дневна доза може да варира в зависимост от нужните ви калории.

**Няма установена дневна доза.

Странични ефекти на Liquid L-Carnitine + Chromium

Съставките в продукта са с много добра поносимост, но въпреки това е възможна проявата на някои странични ефекти.
Те се наблюдават главно при продължителна употреба или при предозиране. Може да включват стомашно-чревни неразположения (гадене, диария, повръщане) и/или мускулни схващания.

Не се препоръчва прием на продукти с L-карнитин от хора, страдащи от хипотиреоидизъм и припадъци. 
С повишено внимание при ниско кръвно налягане, и едновременно с лекарства против съсирване на кръвта.

Напиши отзив

Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър
Политика за изпозлване на бисквитки
Този сайт използва бисквитки